P-nuts & Co: veelzijdige specialisten in communicatie!

Welkom! Onder de namen P-nuts (reclame), MOVE (IT) & Belivia (communicatie) doen we al meer dan 20 jaar (freelance) on- & offline communicatieopdrachten. Daarom doen (én kunnen) wij ongelooflijk veel zelf en zelfstandig. Art direction, UX, User interface, Web design, Logo Design, Web Development, WordPress Custom Code, Copywriting, CSS, Javascript, HTML, PHP, Fotografie, Social Media, SEO, Video Script, Video Direction en Video Productions. Dat maakt ons allround, flexibel en efficiënt om in te schakelen. Bekijk ons werk hieronder of nodig ons uit voor een kop koffie.

Ons werk

Creativity made easy

Wij zijn erg goed in het creatief vertalen en het zelfstandig uitvoeren van communicatieopdrachten. Onze opdrachtgevers hebben meestal een redelijk beeld van wat ze willen. Maar hoe vertaal je dit naar een creatief idee dat zowel effectief én betaalbaar is? Alleen met een creatief idee komen, is het halve werk. Minstens zo belangrijk is het realiseren van een creatief idee in betaalbare communicatiemiddelen. Dan komen wij in beeld. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve ideeën, de volledige uitvoering ervan voor opdrachtgevers met relatief kleine communicatiebudgetten!

Onze diensten

IT made easy

Webdesign, webdevelopment, websolution en websupport. Dat is onze passie en zit in ons DNA! Samen met een klein team van programmeurs helpen we organisaties met het creëren van online succes stories. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in krachtige online communicatie. Ons werk valt op door een sterke mix van merkbeleving, helderheid en gebruikersvriendelijkheid. Wij nemen initiatieven, bruisen van ideeën en energie, bewaken de planning en komen afspraken na. Qua IT zijn we een full service digital agency met slimme technische mensen en een sterke creatieve leiding. We zijn lean & mean, flexibel en betaalbaar.

Contact