Creatieve communicatie opdrachten

Mijn naam is Marc Verweij. Ik ben een creatieve sparring partner en een veelzijdige communicatiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring in reclame & communicatie. Ik doe (én kan) ongelooflijk veel zelf. Copywriting, Art Direction, DTP, Programmeren, fotografie, filmproducties. Alles op het gebied van off- & online communicatiegebied. Dat maakt mij zo multifunctioneel, flexibel en efficiënt om in te schakelen.

Veelzijdig

Ik ben goed in het creatief vertalen en het zelfstandig uitvoeren van communicatieopdrachten! Mijn opdrachtgevers hebben meestal al redelijk in beeld wat ze willen. Maar hoe vertaal je dit naar een creatief idee dat zowel effectief én betaalbaar is? Alleen met een creatief idee komen, is het halve werk. Een minstens even grote uitdaging is het realiseren van een creatief idee in betaalbare communicatiemiddelen. Ik ben gespecialiseerd in creatieve ideeën, de volledige uitvoering ervan voor opdrachtgevers met relatief kleine communicatiebudgetten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over mij, over de effectiviteit en de betaalbaarheid van mijn werk? Neem dan vrijblijvend contact met mij via marc@p-nuts.nl of bel me op 06 249 18 947.